fbpx

Alpha-beelden van Horizon-multiplayergame uitgelekt

horizon-alpha-online

Volgens de anonieme Reddit poster zijn de beelden afkomstig van een zeer oude alpha build tijdens de zomer van 2020. Dit zou dezelfde Horizon Forbidden West alpha zijn die naar verluidt vorige maand online begon te circuleren.

De beelden, die voor het eerst werden gedeeld op Reddit, tonen personages die op verkenning gaan en het opnemen tegen machinevijanden. Naast de beelden werd ook zogenaamd artwork van het project op Reddit geplaatst door dezelfde gebruiker die de beelden deelde.

Guerrilla bevestigde in december dat het van plan was om de wereld van Horizon uit te breiden met aan de hand van een online co-op project, met een nieuwe cast van personages en een unieke look.

Een Horizon Zero Dawn remaster voor PS5 is naar verluidt ook in ontwikkeling, terwijl beweerd wordt dat Lineage en Guild Wars studio NCSoft een deal heeft gesloten met Sony om een Horizon MMORPG te maken.

Sony werkt ook samen met Netflix aan een tv-adaptatie van Horizon.

De Horizon-franchise lanceerde in 2017 met Horizon Zero Dawn en het vervolg Horizon Forbidden West volgde in 2022.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: