fbpx

Early Access versie van V Rising ging reeds 3 miljoen keer over de virtuele toonbank

V Rising is een niet onaardige, maar best pittige en uitgebreide, open-world vampire survival game die op heel wat fans kan rekenen. En dit terwijl de game nog steeds in early access is.

De Zweedse spelontwikkelaar Stunlock Studios heeft vandaag aangekondigd dat V Rising, de open-wereld vampier survival game, nieuwe hoogten blijft bereiken nu het de mijlpaal van 3 miljoen verkopen bereikt sinds de lancering in Early Access.

Spelers trekken massaal naar het continent Vardoran om zich te storten op de gevechten, de wereldopbouw en de sfeer van een van de meest meeslepende vampierervaringen.

Check onze review van deze verrassende titel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)