Xbox keert deze zomer terug naar Los Angeles voor jaarlijkse Showcase

Niet alleen schotelde Microsoft ons gisteren heel wat trailers en nieuws over aankomende games voor, ook kondigde het aan dat ze deze zomer opnieuw present zullen zijn met een fysieke showcase in Los Angeles.

In een blogpost overloopt Microsoft nog eens alle aankondigingen van de Xbox & Bethesda Developer_Direct-presentatie. Hierin vertelt Microsoft ook dat ‘al hun teams hard aan het werk zijn en ernaar uitkijken om de fans nog meer te laten zien van wat er komen gaat wanneer ze deze zomer terugkeren naar Los Angeles voor hun jaarlijkse Showcase’.

Welke showcase dit precies is, wordt niet specifiek genoemd maar we kunnen er bijna met zekerheid vanuit gaan dat dit de E3-beurs zal zijn. In september van vorig jaar kondigde de beurs namelijk aan dat ze na een afwezigheid van vier jaar in 2023 zullen terugkeren. De E3-beurs zal dit jaar doorgaan van 13 juni tot en met 16 juni.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.