fbpx

E3 keert in 2023 terug met fysieke beurs

Na een afwezigheid van vier jaar keert ’s werelds bekendste gamebeurs terug. E3 zal volgend jaar van 13 juni tot en met 16 juni doorgaan in het Los Angeles Convention Center, waar de voorgaande beurzen ook plaatsvonden.

De beurs wordt opgesplitst in afzonderlijke business- en consumentendagen. De eerste twee dagen zullen gereserveerd worden voor de media. De derde dag is zowel voor de media als het grote publiek gereserveerd terwijl de laatste dag is enkel voor de consumenten gereserveerd is.

Voorlopig is nog niet bekend wanneer de kaartverkoop begint en welke ontwikkelaars aanwezig zullen zijn.

In 2020 werd de E3-beurs afgelast vanwege de wereldwijde coronapandemie. Een jaar later vond de beurs online plaats. Dit jaar werd de beurs in zijn geheel geschrapt.

Meer info en details kan je hier terugvinden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: