RuneScape’s Fresh Start Worlds lanceert vandaag

Vanaf vandaag kunnen RuneScape-leden in Fresh Start Worlds met nieuwe personages spelen in een speciale wereld waar iedereen op gelijke voet begint.

De nieuwe wereld heeft een gloednieuwe economie, Grand Exchange, Hi-Scores en een versnelde XP-boost, zodat spelers sneller kunnen levelen. Het evenement duurt vier maanden. Daarna kunnen spelers terug naar het basisspel met hun gloednieuwe personages.

Fresh Start Worlds brengt nieuwe en oude spelers samen. Vier maanden lang ontdekken en herontdekken spelers het land van Gielinor door terug te keren naar historische steden, memorabele quests, skilling areas en boss battles.

Dit allemaal met versnelde XP- en gameplay-boosts. Er zijn ook tal van beloningen te verdienen, waaronder nieuwe cosmetische pantsers, skins voor je huisdier, alternatieve skill capes en zelfs enkele zeldzame verhandelbare beloningen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)