fbpx

Cyberpunk 2077 klopt Modern Warfare 2 als best verkochte game op Steam

Cyberpunk 2077

Als een kat negen levens heeft, dan heeft ook CD Projekt RED’s Cyberpunk 2077 meerdere levens. In het begin kon Cyberpunk 2077 op heel wat haat rekenen, maar die haat wordt meer en meer omgezet naar liefde.

Het moet/mag gezegd worden dat ze bij CD Projekt RED bloed, zweet en tranen hebben verzet om Cyberpunk 2077 alsnog op de rails te krijgen. Maar sinds de release van de next-gen versie gaat het alsmaar beter voor de game.

Uit cijfers blijkt nu zelfs dat Cyberpunk 2077 een andere grote naam in het zand heeft doen bijten als populairste game op Steam, namelijk Modern Warfare 2. Daarnaast doet de game ook beter dan andere recente hits zoals Return To Monkey Island, Elden Ring en Marvel’s Spider-Man Remastered.

Toen The Witcher serie te zien was op Netflix merkten we ook een revival op voor de game op Steam. Zou dit recente succes voor Cyberpunk 2077 dan ook deels te wijten zijn aan de razend populaire animatieserie Cyberpunk: Edgerunners, nu te zien op Netflix?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: