Oxenfree II: Lost Signals uitgesteld naar 2023

Niet enkel grote titels zoals Hogwarts Legacy kampen met dit probleem maar ook kleinere ontwikkelaars zoals Night School Studio moeten hun game soms uitstellen.

Zij brachten via Twitter het jammere nieuws dat de ontwikkeling van de opvolger van hun debuutgame Oxenfree vertraging oploopt en de release uitgesteld wordt naar 2023.  

In Oxenfree II: Lost Signals speel je Riley die terugkeert naar haar geboortedorp Camena. Daar ga je op onderzoek om de locatie en oorzaak van mysterieuze radiosignalen te weten te komen.  

De avontuurlijke sidescroller zal beschikbaar zijn op PlayStation 4 en 5, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”