The Last of Us-serie ziet er fantastisch uit in eerste trailer

The Last of Us HBO

Er is al heel veel over gezegd en geschreven over de The Last of Us-serie. Zowel positief als negatief. Maar de vele gelekte set foto’s die ons de voorbije maanden werden geserveerd deed mij het beste hopen.

Maar het bleef wachten op de eerste échte bewegende beelden. En die heeft HBO nu gelost via de eerste officiële teaser.

Voor al wie de eerste The Last of Us-game heeft gespeeld, is deze teaser alvast een feest van herkenning. En dat heeft alles te maken met het feit dat de regisseur van de game, Neil Druckmann, verantwoordelijk is voor het script. Hij kreeg hulp van niemand minder dan Craig Mazin, die ook het script voor het fantastische Chernobyl schreef.

Aan jullie om te oordelen of Pedro Pascal en Bella Ramsey jullie kunnen overtuigen als Joel en Ellie. Al ben ik wel blij met de seconde waarin Nick Offerman te zien is als Bill.

The Last of Us is volgend jaar ergens te zien op HBO Max (via Streamz).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.