fbpx

Wo Long: Fallen Dynasty wordt verre van een makkelijke game, slechts één moeilijkheidsgraad

Wo Long Fallen Dynasty

Je voelde het al van ver aankomen als Nioh-ontwikkelaar Team Ninja met nieuwe game op de proppen komt. En nu heeft de ontwikkelaar bij monde van producer Masaaki Yamagiwa ook bevestigd dat Wo Long: Fallen Dynasty verre van een makkelijke game gaat worden.

Wie, net zoals mij, graag games speelt om tot rust te komen, is er waarschijnlijk aan voor de moeite. Want Wo Long: Fallen Dynasty wordt allesbehalve een walk in the park. En dat heeft te maken met de filosofie van ontwikkelaar Team Ninja.

Zij zijn er namelijk van overtuigd dat ze alle gamers dezelfde ervaring willen geven en hebben er daarom voor gekozen om ook Wo Long slechts één moeilijkheidsgraad mee te geven. En die wordt best pittig.

“We’re thinking it’s ‘good’ to have one set difficulty so that everyone has the same experience of overcoming a really intense obstacle and they all have that feeling of achievement, like I did it. But the caveat there is giving players all different ways that they can do that. Wo Long is not an easy game by any means but we’re working to give players as much freedom and agency to play it as they want, overcome obstacles in their own way.

Masaaki Yamagiwa, Producer van Wo Long: Fallen Dynasty

Wo Long: Fallen Dynasty moet in de eerste helft van 2023 verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: