The Elder Scrolls Online: Necrom verschijnt begin juni

The Elder Scrolls Online Necron

Na de Xbox & Bethesda Developer_Direct stoomde Bethesda zelf nog even door met een even rondom The Elder Scrolls Online, de nog steeds waanzinnig populaire MMORPG.

Het team van ZeniMax Online Studios gaf ons in deze half uur durende special meer details over de grote update van dit jaar die een nieuw hoofdstuk moet inluiden in The Elder Scrolls Online.

The Elder Scrolls Online: Necrom verschijnt in juni en stuurt ons terug naar de legendarische landen van Morrowind. Hier trekken we op avontuur Telvanni Peninsula, een onontgonnen regio in het oosten. Als klap op de vuurpijl krijgen we een langverwachte nieuwe klasse voorgeschoteld: de Arcanist.

The Elder Scrolls Online: Necrom verschijnt op 5 juni op pc. De versie op consoles krijgt de update een tweetal weken later voorgeschoteld: op 20 juni 2023.

Wil je The Elder Scrolls Online zelf ook eens uitproberen? Dan hebben we goed nieuws, want Bethesda heeft een gratis trial gelanceerd voor ESO+- en Game Pass-leden, waarmee we tijdelijk de main game en alle uitbreidingen kunnen uitproberen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.