fbpx

Forspoken-demo nu verkrijgbaar voor pc

Forspoken

Forspoken is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en pc via STEAM, Epic Games Store en Microsoft Store. Als je nog twijfelf of deze game iets voor jou is, dan moet je misschien de demo eens proberen.

Square Enix en Luminous Productions hebben vandaag ook een gratis speelbare pc-demo uitgebracht via STEAM, Epic Games Store en Microsoft Store.

In de pc-demo kunnen spelers het opnemen tegen verschillende vijanden met een uitgebreid arsenaal aan aanvallende en ondersteunende magie. Zo kunnen spelers alvast een voorproefje nemen op de spectaculaire actie die ze in de volledige game kunnen verwachten.

Forspoken plaatst spelers in de schoenen van Frey Holland, een gewone, jonge vrouw die op mysterieuze wijze is verplaatst naar Athia, een fantastisch land dat is verwoest door de onbekende kracht die de Break wordt genoemd. Wanneer het erop lijkt dat Frey niet gevoelig is voor deze kracht, wordt ze een baken van hoop voor Athia. Met hulp van de magische, levende armband genaamd ‘Cuff’ moet Frey haar nieuwe magische vermogens gebruiken om Athia te redden en haar weg terug naar huis te vinden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: