The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition krijgt fysieke versie op 26 januari

De next gen update van The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition is reeds een poosje beschikbaar. Als je de game nog niet hebt maar toch in al zijn glorie wil spelen, dan kan je misschien nog even geduld uitoefenen.

CD Projekt RED heeft namelijk aangekondigd dat we op 26 januari een fysieke editie mogen verwachten van The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, en dit op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Deze editie bevat dus alle next-gen toeters en bellen, en natuurlijk de standaard game met alle reeds verschenen DLC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.