fbpx

Dead Space’s Isaac Clarke voegt zich bij Fortnites Gaming Legends Series

Het was reeds een tijdje geleden aangekondigd maar vanaf nu is het zover: Dead Space-icoon Isaac Clarke maakt nu deel uit van Fortnites Gaming Legends Series.

Lekker nieuws dus voor de fans van Dead Space en Fortnite want zij kunnen aan de slag met de hoofdrolspeler uit Dead Space. Doomslayer krijgt er dus een stevige concurrent bij.

Clarke komt naar Fortnite in het nieuwe Strange Transmissions Quest Pack, dat beschikbaar is in de Item Shop voor 11,99 euro. Het pakket bevat de Isaac Clarke-outfit, de RIG Back Blind, de Plasma Cutter Pickaxe (die wordt geleverd met een ingebouwde Bench Upgrade Emote) en de Strange Transmissions Quests waarmee je tot 1.500 V-Bucks kunt verdienen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d