Indietopper Trek to Yomi komt op 30 januari naar Switch

Trek to Yomi, gratis via Xbox Game Pass trouwens, is een indietitel die me toch wat uren zoet heeft gehouden. Binnenkort kunnen ook Switch gamers met deze toffe titel aan de slag.

Trek to Yomi vertelt een betoverend verhaal over romantiek, plicht en dood terwijl de eenzame zwaardvechter Hiroki een gelofte aan zijn stervende meester probeert na te komen en de mensen van wie hij houdt wil beschermen.

Trek to Yomi is zeker en vast een ode aan de klassieke Japanse cinema, en brengt een mix van sfeervolle monochromatische beelden met klassieke 2D-gevechten en puzzels om een ​​rijk, sfeervol avontuur te creëren.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.