Civilization VI: Leader Pass – Rulers of China Pack nu beschikbaar

De Civilization-reeks van ontwikkelaar Firaxis is nog steeds een van de beste, misschien wel dé beste, strategiereeks out there. Dat bewees de studio ook met Civilization VI, een game die nog steeds razend populair is.

Het volgende DLC-pakket voor Civilization VI: Leader Pass – Rulers of China – is nu beschikbaar.

Richt nieuwe dynastieën op met het Rulers of China Pack, met onder andere Yongle (China), Wu Zetian (China) en Qin Shi Huang the Unifier (China).

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.