fbpx

Remake van Dead Space krijgt twee verschillende grafische modi en extra side quests

Dead Space

Je kan op je twee handen al tellen hoe lang je nog moet wachten op de release van Dead Space. De remake wordt met grote ogen gevolgd door verschillende crewleden en heel wat andere liefhebbers van het horrorgenre.

Via het officiële twitterkanaal van Dead Space heeft EA bekend gemaakt dat de game twee verschillende grafische modi mee krijgt. Dit is niets wereldschokkends en iets wat we uiteindelijk al gewend zijn op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

  • Quality: 30fps / 4K (UHD) resolution mét ray-tracing.
  • Performance: 60fps / 2K (QHD) zonder ray-tracing.

Maar er is meer goed nieuws voor iedereen die reikhalzend zit uit te kijken naar Dead Space. In de laatste update op de officiële website heeft de ontwikkelaar laten weten dat ze de vrijheid hebben genomen om het verhaal verder uit te breiden.

Dit gaat gebeuren via de toevoeging van verschillende side quests die je krijgt van onder andere Nicole, Mercer, Jacob Temple en Elizabeth Cross. Op die manier krijg je dus meer achtergrond mee over deze personages.

“Right, it was important to give them more background, depth, and motivation so the personal connections feel more meaningful. So, there are some very compelling threads the players can follow through these new side quests.”

Dead Space verschijnt op 27 januari voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: