Nostalgie troef met de soundtrack van The Simpsons Hit & Run

The Simpsons Hit and Run

Het is en blijft een mysterie waarom er niet meer games zijn uitgebracht die gebaseerd zijn op de razend populaire familie The Simpsons.

De reeks ontwikkeld door Matt Groening was vooral begin jaren 2000 hyper populair en in 2003 verscheen het fantastische The Simpsons Hit & Run.

De game kenmerkte zich door het feit dat we bijna zonder limieten Springfield konden verkennen als Bart, Homer, Lisa, Marge en de nachtwinkelmedewerker Apu.

Ter ere van de twintigste verjaardag werd nu de soundtrack in zijn volledigheid streamingdiensten zoals Spotify gezet. Als je jezelf wat nostalgisch voelt vandaag, weet je wat je te doen staat:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.