fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 2 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Ondertussen ben ik bezig aan mijn tweede week ziekteverlof. Bedankt griep en risico op longontsteking. Echt veel gamen zit er niet in omdat ik me suf voel door de medicatie. Wat ik doe of probeer te doen? Een uurtje per dag Fallout 76 spelen omdat die gratis bij PS Plus was deze maand, God of War Ragnarök kan ik ook van genieten (zeker van het verhaal) en ervoor zorgen dat ik mijn XP farm in Fortnite zodat die battle pass naar level 100 geraakt.

Qua series, als ik niet in slaap val in de zetel door de medicatie, check ik 1899 op Netflix. Wat ik zeker ga proberen dit weekend is het tweede seizoen van Vikings: Valhalla want ook dat is nu beschikbaar op Netflix.


MrRolfson

Dit weekend staat er nog wat nieuwjaar op het menu. Ik ontvang nog familie en de meter van mijn dochter op zaterdag, dus dat wordt weer gezellig bijpraten en eten. Op dat menu staat verse chili con carne, iets wat altijd wel smaakt.

Op vlak van entertainment staan de nodige potjes Fornite op het menu en ook Star Wars Jedi: Fallen Order. De game heeft me opnieuw helemaal in zijn greep en da’s niks te vroeg. Want zijn opvolger Jedi: Survivor staat een van de komende maanden ook op het menu!

auron_sagara

Plots word ik wakker, enorm veel last in mijn nek. Ik voel, WTF hangt hier nu. Verdwaasd kijk ik rond, geen enkel besef waar ik ben. Een hels geluid gaat dwars door mijn hoofd. Crap, nu pas zie ik het, ik zit in de gevangenis en dan nog wel op een andere planeet. De naam van de gevangenis? Black Iron.

Het is duidelijk dat ik volop bezig ben met The Callisto Protocol en de sfeer is topnotch. Aankomend weekend zet ik mijn avontuur sowieso verder en ben ik enorm benieuwd what the hell er allemaal aan de gang is in deze ijzingwekkende gevangenis.

Call of Duty: MW2 staat ook op de planning, want ben nog volop bezig om mijn Battle Pass op honderd procent te krijgen. Als ik me aan het schema hou, komt het zeker goed.


Jim

Rusten, gamen, rusten zijn de drie woorden dat centraal staan dit weekend. Nog niet volledig hersteld van een bronchitis dus ben ik genoodzaakt om een gans weekend de zetel op te zoeken.

Vorig weekend vond ik terug wat plezier in een resem potjes Overwatch 2 met vrienden waarin we enkele spannende confrontaties tot een goed einde brachten. TOEM, een leuk tussendoortje op PlayStation speelde ik ook uit ondertussen en deze zaterdag is het dan eindelijk tijd voor aan een grote klepper te beginnen, Death Stranding. Auron_sagara zijn lovende woorden over deze titel doorheen de verschillende weken overtuigden me om eindelijk deze game op te starten.

Op vlak van series blijf ik in de futuristische lade van de kast want na seizoen 2 van Alice in Borderland is nu het mysterieuze West World aan de beurt. Nog niet helemaal overtuigd maar we houden het nog een paar afleveringen vol!


High_LordWolnir

Met de komst van Wo Long: Fallen Dynasty begin maart is het geen overbodige luxe om nu alvast wat te oefenen. Nioh 2 zal dan ook de meeste aandacht gaan krijgen dit weekend. Na talloze uren Elden Ring te hebben gespeeld in 2022, valt toch op dat Nioh een veel moeilijkere game is. Het opnieuw in de vingers krijgen van deze geweldige Soulslike is dan ook de boodschap.

Intussen ben ik ook begonnen aan mijn avontuur in The Witcher 3: Wild Hunt. De eerste kennismaking was alvast geweldig. De next-gen update zorgt voor een prachtige ervaring. Ik ben nu al zeker dat ik op weg ben naar meer dan 150 uren kwaliteitsvolle gaming.

De Battle Pass van Call of Duty: Modern Warfare II is al enige tijd binnen, die van Fortnite nog niet. Tussendoor zullen dan ook de nodige potjes gespeeld worden om zo alle tiers snel te kunnen binnenhalen.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: