Combat staat centraal in nieuwe Wanted: Dead video

110 Industries pakt uit met een nieuwe videoserie voor Wanted: Dead. Deze gunt ons een diepgaande blik op het gelikte en stijlvolle high-octane combat systeem van de game.

Wanted: Dead is geen gewone actiegame. Spelers zullen een aantal nagelbijtende confrontaties meemaken en moeten hun vaardigheden gebruiken om te jongleren tussen zwaardgevechten en spannende vuurgevechten om de aanval van vijanden op hun pad te overleven.

Met een echte hardcore uitdaging, geïnspireerd door de mechanisch rijke gevechtssystemen van de Ninja Gaiden-serie, is Wanted: Dead is niet voor doetjes en stelt de moed van de speler op de proef.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)