Bekijk het eerste deel van het officiële Isle of Man Tourist Trophy-circuit in deze video

NACON en RaceWard Studio, het racinglabel van NACON Studio Milan, introduceren het eerste deel van het Isle of Man Tourist Trophy-circuit in een nieuwe gameplay-video voor TT Isle of Man: Ride on the Edge 3.

Terwijl het landschap met een snelheid van dik 300 km/u voorbij suist, kan de kleinste afleiding of aarzeling van de coureur al fataal zijn. In het eerste deel van deze tijdritrace, die is nagebouwd op schaal 1:1, start je vanaf Bray Hill.

Via een steile afdaling kom je op het eerste stuk van het circuit, waar je vervolgens hard moet remmen voor de komende bocht. Vervolgens race je via diverse scherpe en wijde bochten, verbonden door rechte stukken, naar Ballacraine. De vele tempowisselingen op dit deel van het circuit vereisen een perfecte positionering en een feilloze inschatting van wat steeds gaat komen.

Content en nieuwe features van TT Isle of Man: Ride on the Edge 3:

 • Een netwerk met in totaal 200 km aan wegen met vele interessante omgevingen en uitdagingen om te voltooien, inclusief alle 60 km van de Snaefell Mountain Course
 • 32 verschillende circuits, inclusief huidige en historische routes
 • Bijna 40 Superbike- en Supersport-coureurs en -motorfietsen
 • Verbeterde physics met nauwkeuriger beheer van bochten en remmen
 • Een breed aanbod aan motorfiets-upgrades voor steeds betere prestaties
 • Een nieuwe Open Roads-feature om vrijelijk het Isle of Man te verkennen
 • 11 verschillende soorten activiteiten, inclusief twee aanpasbare categorieën
 • Multiplayer met de mogelijkheid om open lobby’s of privé-lobby’s te creëren
 • Online competities met wekelijkse en maandelijkse evenementen
 • Cross-gen compatibiliteit
 • Smart delivery-functie voor gamers die op zowel de oude als nieuwe versie van hetzelfde console-platform willen spelen.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 verschijnt in mei 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)