Heel wat bekende gezichten in het Lost Ark x The Witcher crossover event

Amazon speelt het slim en betrekt het ontzettend popoulaire The Witcher in zijn bijna een jaar oude MMORPG Lost Ark.

Het Lost Ark x The Witcher crossover event start op 18 januari vlak na het wekelijkse onderhoud en loopt tot en met 22 februari.

In dit speciale event dat een maand duurt krijgen we een pak nieuwe quests en verhaallijnen voorgeschoteld waarin ze zich helemaal kunnen uitleven. Daarbovenop loop je ook nog eens heel wat bekende personages tegen je digitale lijf. Zo zien je in onderstaande trailer niet alleen Geralt en Ciri in de wereld van Arkesia, maar ook Dandelion, Triss Merigold én Yennefer.

Naast een heleboel nieuwe quest en verhalen introduceert het Lost Ark x The Witcher crossover event ook een pak nieuwe items. Deze variëren van nieuwe loginschermen, skins voor je wapens tot volledige outfits en kapsels.

Wil je zelf aan de slag met Lost Ark? Installeer dan eerst even een VPN omdat de game officieel niet in België te spelen is of check onze review.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.