Bevestigd: Microsoft en Bethesda zenden op 25 januari de Developer_Direct uit

Microsoft Xbox Developer_Direct

Het gerucht deed de afgelopen dagen hardnekkig de ronde, maar daar komt nu dus een eind aan.

Microsoft heeft officieel bevestigd dat ze op 25 januari om 21u00 de Developer_Direct uitzenden met daarin een pak nieuws én gameplay van aankomende Xbox-games uit de stal van onder andere Bethesda zoals The Elder Scrolls Online, Forza Motorsport, Minecraft Legends en Redfall. 

Een grote naam ontbreekt in het lijstje: Starfield. Microsoft zegt dat het voor deze game samen met Bethesda aan het werken is om een aparte show te organiseren. Op die manier krijgt die game meer ruimte en kunnen de ontwikkelaars zich helemaal laten gaan met een echte deep dive in de game.

Neem je agenda er maar al bij en stip woensdag 25 januari om 21u00 met rood aan. Je kan de livestream volgen via de sociale mediakanalen van Microsoft (TwitchYouTube) en Bethesda (TwitchYouTube).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.