Old School RuneScape zet iconische Mahjarret-verhaallijn voort met gloednieuwe quest

Old School RuneScape NEX

Old School RuneScape lanceert vandaag het vervolg op de Mahjarret-verhaallijn uit 2001 met een gloednieuwe quest genaamd Secrets of the North. Secrets of the North is een Master level quest met een solo-only boss-encounter en krachtige nieuwe beloningen.

Er is een moord gepleegd en er is geen tekort aan verdachten. De Hazeel-cult, de Khazard-troepen en zelfs de spelers worden er allemaal van beschuldigd. Spelers vormen een onwaarschijnlijke alliantie met enkele Mahjarrat om de ware moordenaar en zijn motief te ontdekken. 

Beloningen voor deze quest bevatten een upgrade van de Ancient Potion, een upgrade van de Ancient Staff en een gloednieuwe Venator Bow voor alle boogschutters. Daarnaast kunnen loot-hongerige spelers de boss-encounter steeds opnieuw herhalen om alle loot te verkrijgen.

Desert Treasure II – The Fallen
Met Secrets of the North begint de reis naar het vervolg op de iconische en geliefde 17-jaar durende quest Desert TreasureDesert Treasure II – The Fallen Empire komt later dit jaar uit en leidt spelers door vier gloednieuwe gebieden, die elk een dodelijke nieuwe eindbaas bevatten: Vardorvis, hertog Sucellus, de Leviathan en de mysterieuze Whisperer.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”