fbpx

Pre-order Dead Space Remake en krijg Dead Space 2 gratis via Steam

Dead Space

Als je toch van plan bent om Dead Space Remake te spelen, dan kan je hem maar beter pre-orderen. Het levert je immers een mooie extra op.

Gamers die Dead Space Remake vanaf 27 januari willen spelen op pc, raden we aan om de game te pre-orderen via Steam. Als je dit doet, dan krijg je namelijk de sequel gratis er bovenop. Mooi toch?

Zo steek je toch maar mooi 19,99 euro in je zak. Als je Dead Space Remake al had voorbesteld, dan is er geen reden tot paniek. Ook dan krijg je Dead Space 2 gratis.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: