fbpx

The Kid LAROI zou deze maand optreden in Fortnite

Fortnite Chapter 4 Season 1

Kunnen we ons nog een wereld inbeelden zonder Fortnite? Die mannen van Epic weten verdomd goed hoe ze de fans moeten verwennen en nieuwe fans moeten aantrekken. Dat is deze maand, of beter gezegd, dit jaar niet anders.

Samenwerkingen, cross over events, films, series (waar blijft die Wednesday Adams skin trouwens), games, muzikanten, alles en iedereen komt aan bod.

Volgens bepaalde bronnen zouden we nog deze maand kunnen rekenen op een optreden van, de mij onbekende The Kid LAROI, in Fortnite.

Dit na een Dead Space-event dat er ook nog zit aan te komen deze maand. Het ziet er dus naar uit dat Doom Slayer niet alleen concurrentie krijgt van Geralt of Rivia maar ook van Isaac uit Dead Space.

Hou dus maar een paar V-bucks in reserve…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: