Nobody Saves The World en vier andere games verdwijnen binnenkort van Game Pass

Nobody Saves The World

Het kan niet alle weken feest zijn. Dat zou enerzijds niet goed zijn voor mijn lijn, maar in het aanbod van Game Pass moet er af en toe gesnoeid worden om de bibliotheek levendig te houden.

Daarom heeft Microsoft bekend gemaakt dat vijf games de service binnen twee weken gaan verlaten om zo plaats te maken voor nieuwe games. Gelukkig gaat het niet om gigantische AAA-games, maar als je een van deze games toch nog wil spelen, weet je wat je te doen staat.

  • Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition
  • Nobody Saves the World
  • Pupperazzi
  • The Anacrusis
  • Windjammers 2

In principe hadden we op dit moment ook moeten weten welke games er toegevoegd worden aan Game Pass, maar dat is nog niet gebeurd. Microsoft geeft aan dat ze dit binnenkort zullen bekend maken:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.