Deze maand mogen we de ‘next-gen’ update verwachten van World War Z: Aftermath

World War Z

Dat er een ‘next-gen’ update zat aan te komen voor de fantastische co-op zombie shooter World War Z: Aftermath wisten we min or meer al. De vraag was echter, wanneer? Nu is het bekendgemaakt dat de update deze maand gaat verschijnen.

Het zal mogelijk zijn om vanaf 24 januari de update te installeren. Hierdoor zal de game speelbaar zijn op 4K en 60fps. Van één beet van een zombie zullen we nog niet veranderen, maar gelukkig houden ze niet op met de aanpassingen via deze next-gen update.

Op PlayStation 5, pc en de Xbox Series consoles zal er een nieuwe modus verkrijgbaar zijn, de Horde Mode XL. Deze modus is op zich net hetzelfde als degene op de last-gen consoles, alleen zal het er nu grootschaliger aan toegaan. Tot wel 1.000 bijtgrage zombies staan klaar om hun tanden in jouw lekkere lijf te zetten.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.