Het mysterieuze Don’t Worry Darling is vanaf 25 januari beschikbaar op DVD, Blu-ray en 4KUHD

Soms zijn er zo van die films die je bij lancering in de bioscoop aan je voorbij laat gaan, maar waar je achteraf toch spijt van hebt dat je hem toch niet gezien hebt. Dat gevoel had ik ook met het mysterieuze Don’t Worry Darling.

Alice (Olivia Wilde) en Jack (Florence Pugh) hebben het geluk te leven in de idealistische gemeenschap van Victory, de experimentele bedrijfsstad waar de mannen die werken voor het topgeheime Victory Project en hun gezinnen wonen. Het maatschappelijke optimisme uit de jaren vijftig dat wordt aangehangen door hun CEO, Frank (Chris Pine), die zowel een bedrijfsvisionair als een motiverende levenscoach is, begeleidt elk aspect van het dagelijkse leven in de hechte woestijnutopie. Terwijl de echtgenoten elke dag in het hoofdkwartier van het Victory Project werken aan de “ontwikkeling van progressieve materialen”, brengen hun vrouwen – waaronder Frank’s elegante partner Shelley – hun tijd door met het genieten van de schoonheid, luxe en losbandigheid van hun gemeenschap.

Het leven is perfect, het bedrijf voorziet in de behoeften van elke bewoner. Het enige wat ze ervoor terugvragen is discretie en onvoorwaardelijke toewijding aan de Victory zaak. Maar wanneer er scheuren in haar idyllische leven ontstaan en er iets veel gevaarlijkers op de loer ligt onder de aantrekkelijke façade, vraagt Alice zich af wat ze precies doen in Victory, en waarom. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om te onthullen wat er werkelijk aan de hand is in dit paradijs?

Don’t Worry Darling is vanaf 25 januari verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en 4K UHD met volgende extra’s:

  • The Making Of: 
    • The Story
    • The Players
    • The World
    • Scene Exploration
  • Deleted Scene: Alice’s Nightmare

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.