MSI komt met een resem nieuwe gaminglaptops en GeForce RTX 40- serie grafische kaarten

Goed nieuws voor al wie op zoek is naar een nieuwe gaminglaptop of grafische kaart. MSI heeft namelijk een hele resem nieuwe laptops aangekondigd met laatste nieuwe hardware. Daarnaast komen ze binnenkort ook met nagelnieuwe grafische kaarten op basis van de Nvidia GeForce RTX 40- Serie.

Jammer genoeg konden we onze handen nog niet leggen op deze nieuwe laptops, maar MSI stuurde ons wel een persbericht waarin het de nieuwigheden voorstelt:

MSI Stealth 14 Studio Gaming Laptop

De Stealth 14 Studio is een “stealthy” voortzetting in een compacte vorm, verkrijgbaar in een unieke kleurstelling. De kleurstelling heeft een contrasterende rookwitte buitenkant en een verduisterde binnenkant. Binnenin bevat het 12,4 x 9,7 x 0,82-inch chassis van magnesium-aluminiumlegering de nieuwste 13e generatie Intel Core-processors en tot NVIDIA® GeForce RTXTM 4070 laptop GPU 8GB GDDR6 om hoge prestaties onder de radar te houden. Om langdurig gamen stil en koel te houden, is er de Vapor Chamber Cooler in geïntegreerd. Dompel jezelf onder met het QHD+ 240Hz IPS-niveau display, 84-toetsen rijk verlicht SteelSeries Per-Key RGB-toetsenbord en 4-speaker multi-range door Dynaudio-systeem. De Stealth 14’s award werd erkend in de categorie “Gaming”, die op 3 januari werd aangekondigd.

MSI Raider GE78 Gaming Laptop

De Raider GE78 HX herdefinieert wat gaming betekent voor esports en onderdompeling.Gebouwd met de nieuwste Intel® Core™ i9-13980HX-processor en tot NVIDIA® GeForce RTXTM 4090 laptop GPU 16GB GDDR6, hoge verversingssnelheid, metalen chassis en AI-koelsysteem. De Raider-serie wordt geleverd met uitgebreide poorten, camerasluiter en een nieuw chassisontwerp met een Matrix RGB-lichtbalk waarmee gamers hun stijl kunnen laten zien. Alles wat een gebruiker nodig heeft in een machtig compact ontwerp. De prijs voor de Raider GE78 HX werd erkend in de categorie “Gaming”, die op 3 januari werd aangekondigd.

MSI Stealth 16 Studio Gaming Laptop

De Stealth 16 Studio is een ultradunne, lichte en krachtige laptop die is uitgerust met de nieuwste 13e generatie Intel Core-processors en tot NVIDIA® GeForce RTXTM 4070 laptop GPU 8GB GDDR6. Het nieuw ontworpen thermische systeem wordt geleverd met 2 ventilatoren en 7 heatpipes voor een optimale warmteafvoer. Hierdoor kan de laptop zijn volledige prestaties ontketenen terwijl hij onopvallend, stil en koel blijft dankzij het chassis van magnesium-aluminiumlegering. De nieuwste NVIDIA raytracing-technologie en 16:10 QHD+ 240Hz IPS-beeldscherm zorgen voor een boterzachte game-ervaring met VR-mogelijkheden. De 99 Whr-batterij en de nieuwste Thunderbolt 4 zorgen voor een lange batterijduur en snelle oplaadmogelijkheden. Ten slotte maakt de ruisonderdrukkende webcam met een resolutie van 1080P dit systeem veelzijdig voor zakelijke bijeenkomsten en presentaties. De onderscheiding van de Stealth 16 werd erkend in de categorie “Gaming”, die op 3 januari werd aangekondigd.

MSI Titan GT77 HX Gaming Laptop

De Titan GT77 HX is een desktopvervanger. Met desktopprestaties van de nieuwste Intel® Core™ i9-13980HX-processor en tot NVIDIA® GeForce RTXTM 4090 laptop GPU 16GB GDDR6 om aan alle behoeften te voldoen. Het nieuwe chassisontwerp wordt geleverd met een projectieve mystieke lichtbalk, een Cherry MX Ultra Low Profile mechanisch toetsenbord, Cooler Boost Titan met 4 ventilatoren en 8 pijpen, allemaal in een 0,91-inch dun chassis. Als klap op de vuurpijl is hij ook uitgerust met een 17,3-inch 4K 144Hz MiniLED-scherm, IR-camera en een 99Whr-batterij. Alles wat nodig is in de ultieme machine, een echte Titan. De prijs voor de Titan GT77 HX werd erkend in de categorie “Computerhardware en -componenten”, die op 3 januari werd aangekondigd.

MSI GeForce RTX™ 40 Series Grafische Kaarten

Aangedreven door de nieuwe ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur, verenigen MSI GeForce RTX™ 40-serie grafische kaarten de nieuwste grafische technologie, krachtig printplaatontwerp en geavanceerde koeling. Van de kaarten uit de nieuwe serie won de GeForce RTX™ 4090 SUPRIM LIQUID X 24G in november een prijs in de categorie “Gaming”. SUPRIM LIQUID maakt gebruik van een gesloten vloeistofkoelsysteem, een enkele TORX 5.0-ventilator en een 240 mm-radiator die de temperaturen nog lager houdt om nieuwe prestatieniveaus mogelijk te maken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.