fbpx

Het fantastische Kerbal Space Program nu gratis via Epic Games Store

Kerbal Space Program

Kerst ligt al een dikke twee weken achter ons, maar het lijkt erop dat we nog enkele coole games gratis en voor niks in huis kunnen halen. Na Amazon Prime Gaming is het nu de beurt aan de Epic Games Store om een interessante game de deur uit te gooien.

Deze keer is het Kerbal Space Program dat je gratis aan je Epic Games Store-bibliotheek kan toevoegen.

In deze game is het de bedoeling om een ruimteprogramma op te zetten, maar dat loopt niet altijd van een leien dakje. Vooral de erg grappige sfeer en de vrijheid die je hebt om je creativiteit de vrije loopt te laten, wordt door de vele fans erg gesmaakt. De game heeft niet voor niks een gemiddelde Metacritic-score van 88!

Een vervolg is al een tijdje in de maak en daarvan zou deze lente de early access beschikbaar komen. Deze gratis giveaway is dan ook de perfecte marketing voor Kerbal Space Program 2.

Naast Kerbal Space Program kan je ook nog tot en met donderdag 12/01/2023 Shadow Tactics – Aiko’s Choice gratis claimen via de Epic Games Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: