Nicolas Cage als Dracula in eerste trailer van Renfield

Renfield Nicolas Cage

Het internet stond in brand voordat de eerste beelden van Nicolas Cage als Dracula vrijgegeven werden. Nu die beelden er zijn, kan ik niet instaan voor de gevolgen.

De eerste trailer van Renfield, met Nicolas Cage in de rol van de ultieme vampier Dracula, werd door Universal de wereld ingestuurd.

In Renfield volgen we het gelijknamige hulpje van Dracula. Renfield wordt gespeeld door Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road) en is het leven in de schaduw van Dracula beu. Hij doet er dan ook alles aan om uit de giftige relatie met zijn meester te raken.

Renfield is vanaf 6 april te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.