Tijdelijk Spellbound Collection Event begint op 10 januari in Apex Legends

Apex Legends Spellbound Collection Event

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben het gloednieuwe Apex Legends Spellbound Collection Event aangekondigd.

Dit in-game-evenement gaat door van 10 tot en met 24 januari en laat meteen ook de Control-mode terugkeren in de populaire game. Daarnaast kan je ook de nieuwe “Showstoppers” Heirloom van Seer vrijspelen tijdens dit even.

Respawn gaf ons dit handige overzicht mee van wat je mag verwachten van het Spellbound Collection Event:

  • Control – De populaire modus is terug van weggeweest! In deze tijdelijke modus voeren teams een gevecht van 9 tegen 9 om controleposten op de map te veroveren, met oneindige respawns om de actie gaande te houden. Spelers kunnen droppen in Lava Siphon op World’s Edge, Hammond Labs op Olympus en Barometer op Storm Point.
  • Exclusieve cosmetische items – Voel de magie en verzamel tot wel 24 betoverende cosmetische items, waaronder de nieuwe “Showstoppers” Heirloom van Seer en Legendary-skins voor Vantage, Seer, Mad Maggie en Mirage.

Apex Legends: Eclipse is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.