Gran Turismo 7 krijgt gratis ondersteuning voor PlayStation VR2

Gran Turismo 7

Net zoals Gran Turismo Sport krijgt Gran Turismo 7 een gratis update waarmee de game te spelen zal zijn in VR.

Dat heeft Sony bekend gemaakt op zijn presentatie tijdens de Consumer Electronic Show in Las Vegas.

Wanneer de PlayStation VR2 beschikbaar is op 22 februari 2023, krijgt Gran Turismo van ontwikkelaar Polyphony Digital een gratis update waarna je deze fantastische racegame in VR kan spelen.

Of je alle modi in VR gaat kunnen beleven, werd niet meegegeven. Ik vrees echter dat dit niet het geval zal zijn en dat Gran Turismo 7 een aparte VR-mode krijgt in analogie met wat we gekregen hebben in Gran Turismo Sport.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.