Beat Saber komt naar PlayStation VR2

Beat Saber VR

Nu de release van de PlayStation VR2 dichterbij komt, krijgen we beetje bij beetje een beter zicht op welke games we kunnen spelen op 22 februari.

Gran Turismo 7 krijgt op de dag van release een gratis update voor de PlayStation VR2, maar ook een andere ontzettend populaire game krijgt een gratis update: Beat Saber.

Beat Saber is een ritmegame waarin je met twee lichtzwaarden op het juiste ritme blokken moet doorslaan. Je kan het zien als Guitar Hero On Steroids in VR. Zweten verzekerd!

De PlayStation VR2 ligt vanaf 22 februari in de rekken voor €599,99. Hiervoor krijg je de VR-headset met een OLED-scherm, in-side out tracking, eye-tracking en twee speciale controllers.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.