Square Enix gaat vol voor NFT’s in 2023 ondanks wisselvalligheid cryptomarkt

Wanneer je over NFT’s spreekt, en zeker als je president bent van een groot gamebedrijf, begeef je je voor vele gamers in woelige wateren. Man in kwestie deze keer is Yosuke Matsuda.

Het was in de nieuwjaarsboodschap van Square Enix dat Matsuda zijn liefde voor NFT’s uitsprak.

Ondanks de zogenoemde ‘cyrpto winter’ en de verminderde interesse in NFT’s zal Matsuda in de toekomst meer inzetten op de blockchain. Meer zelfs, hij gelooft dat de ‘wisselvalligheid’ op de markt een positieve invloed zal hebben op verdere projecten.

Verder in zijn brief vertelt hij ook dat er zelfs al een paar games in ontwikkeling zijn die gebruik zullen maken van de blockchain.

Ten slotte hieronder nog 2 video’s waarin het hele team van Square Enix ons een gelukkig 2023 wenst.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”