Vette Collector’s Editions voor STALKER 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL

Ik heb altijd een zwak gehad voor metal cases en collector’s edition van videogames en films. Alleen heb ik de laatste jaren steeds meer moeite om meer dan 200 euro neer te leggen voor een videogame in combinatie met enkele vette extra’s.

Al bestaat de kans dat ik een uitzondering ga maken voor de Ultimate Edition van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Die bevat naast een ontzettend coole figurine ook nog een vette rugzak, een lamp en een pak andere extra’s. En dat alles voor een prijskaartje van 349,99 euro. Je vindt de inhoud en alle foto’s van de verschillende versies onderaan dit bericht.

Via de website STALKER2.com kan je deze editie, en drie andere edities bestellen. Al zit er wel een addertje onder het gras: momenteel zijn deze speciale edities enkel beschikbaar in combinatie met de pc-versie van de game.

Een exacte releasedatum is er helaas nog niet voor S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.