Haal nu de PlayStation Plus Essential-games van januari binnen

PlayStation Plus Januari 2023

Bij deze geef ik al wie een PlayStation Plus Essential of hoger abonnement heeft een friendly reminder dat de gratis games van januari vanaf nu gratis toe te voegen zijn aan je gamesbibliotheek.

Deze maand worden we verwend met topgames zoals Star Wars Jedi: Fallen Order, Axiom Verge 2 en Fallout 76.

Vooral die laatste titel kan de extra schijnwerpers wel gebruiken. De release in 2018 verliep allesbehalve vlot en heel wat gamers deden hun beklag. Ondertussen verrichte ontwikkelaar Bethesda bergen werk en zou de game draaien als een zonnetje.

Extra tip: check ook zeker even de PlayStation Plus Spotify-playlist waarin je de muziek kan terugvinden van games die te downloaden zijn/waren via PlayStation Plus Essential.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.