De release van Starfield ligt nog steeds in de eerste helft van 2023

Starfield

De eerste dagen na 11/11/22 stonden bij héél veel gamers in hun agenda geblokkeerd om zo zichzelf helemaal te kunnen smijten in Bethesda’s nieuwste: Starfield.

Helaas moesten we al deze vakantiedagen annuleren want de releases van Starfield en Redfall werden door de ontwikkelaar uitgesteld naar een later moment: de eerste helft van 2023.

Voor deze eerste game kunnen we alvast op onze beide oren slapen. Tenminste, als we de officiële Q&A-pagina van Starfield mogen geloven. Daarop staat namelijk te lezen dat de release nog steeds gepland is voor de eerste helft van dit jaar.

Ik zal zelf pas zeker zijn wanneer ik de game effectief in mijn handen heb of wanneer Bethesda en Microsoft een nieuwe releasedatum aankondigen.

Starfield komt exclusief naar Xbox Series X|S en pc. De game zal ook via Game Pass beschikbaar zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.