fbpx

Action-RPG Mortal Shell nu gratis via Epic Games Store

Mortal Shell

Nee, Mortal Shell is geen spin-off van Mortal Kombat, maar wel een intressante A-RPG die in de zomer van 2020 op de markt kwam.

Mortal Shell is volgens ontwikkelaar Cold Symmetry een meedogenloze actie-RPG waarbij je gezonde verstand en weerbaarheid op de proef worden gesteld in een gebroken wereld. De restanten van de mensheid rotten en kwijnen weg terwijl vurige vijanden ronddwalen in de ruïnes. Ze kennen geen genade, en om te overleven moet je over inzicht, precisie en instinct beschikken.

Test het vooral zelf uit, want Mortal Shell is nog tot 17u00 vanavond gratis te downloaden via de Epic Games Store. De game is trouwens ook beschikbaar op Xbox en PlayStation 4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: