High on Life bevat volledige film met Paul Walker en Denise Richards!

High On Life - Tammy and the T-Rex

Wie High on Life al heeft gespeeld, weet dat dit allesbehalve een normale shooter is. Vooral de aangebrande humor van de bedenkers van Rick and Morty zorgt voor meer dan genoeg vertier.

Toch kan je de game met zo’n 90 minuten langer rekken, want in High on Life heb je de mogelijkheid om lekker languit te gaan liggen en te genieten van een volledige film!

Het gaat om de film Tammy and the T-Rex uit 1994 waarin ene Paul Walker (Fast & Furious) én een jonge Denise Richards de hoofdrollen vertolken. Ik snap heel goed waarom net die film te zien is in High on Life, want het verhaal is even hard van de pot gerukt.

Tammy and the T-Rex is namelijk een horror komedie in een sci-fi jasje waarin een robot T-Rex de hersenen van het personage van Paul Walker krijgt toegestopt.

High on Life is nu beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.