Claim nu je gratis Lamborghini Sián Roadster in Forza Horizon 5

Wie droomt er niet van om een Lamborghini in zijn garage te hebben staan? Vanaf nu is het mogelijk en dat helemaal gratis. Dit in Forza Horizon 5.

Forza Horizon-ontwikkelaar Turn 10 pakte uit met een Secret Santa-actie waarbij gamers gevraagd werd om mekaar in-game cadeautjes toe te sturen. Om het slagen van die actie te vieren krijgt iedereen een Lamborghini Sián Roadster cadeau.

Tot 5 januari 2023 kan je deze 2020 Lamborghini Sián Roadster claimen via de Gifts Tab van het Message Center.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)