fbpx

Een overload aan bullet time in Severed Steel, nu gratis via de Epic Games Store

Severed Steel

Een nieuwe dag is aangebroken, dus kunnen we een nieuwe game gratis claimen in de Epic Games Store.

Vandaag is het de beurt aan Severed Steel. Dit is een erg stylistische maar razendsnelle First Person Shooter die aspecten uit verschillende games combineert. Zo zien we bullet time uit Max Payne en portalen uit Portal passeren. Dit alles gecombineerd met een donkere electronische soundtrack, en je weet dat je dag niet meer stuk kan.

Haast je dus als de bliksem naar de Epic Games Store en haal Severed Steel gratis in huis!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: