Fan maakt open-wereld Superman-game in Unreal Engine 5 waarin je kan vliegen door de ruimte

Superman Unreal Engine 5

Henry Cavill hoeven we niet meer te verwachten in de blauwe legging van Superman. Maar dat wil niet zeggen dat we niet mogen blijven hopen een een fantastische open-wereld game rondom DC’s populaire superheld.

Artiest TeaserPlay heeft alvast een prachtige voorzet gegeven aan Warner Bros. Games voor een unieke Superman-game.

In de video, die gemaakt is met behulp van de Unreal Engine 5, zien we onze superheld in een prachtige stad waarna hij beslist om de lucht in te gaan. Niet zoals in de doorsnee vliegtuigsimulator, maar hij gaat écht de ruimte in!

Zo krijgen we een mooi beeld van de aardbol én de maan. Het coole is dat hij ook nog een bezoekje brengt aan het ruimtelichaam waarnaar de NASA binnen afzienbare tijd terug naar toe wil.

Deze video toont dat een échte next-gen Superman-game een serieuze optie is en eentje dat er ook écht moet komen. Zeg dat wij het gezegd hebben.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.