Deze VHS tape horror game is even eng (of enger) dan P.T.

P.T. zou volgens horrorfans het engste zijn wat je kan spelen. Maar volgens de P.T.-fans zou het horrorspel Left to Rot minstens even eng, of zelfs nog enger zijn…

Left to Rot is een in ontwikkeling zijnde first-person psychologische horror game van indie studio Galactic Crows.

“Left to Rot” is een first-person psychologische horror met een zware focus op exploratie en immersie die je bloed koud laat stromen. De speler moet de vervloekte VHS-banden bekijken en de donkerste geheimen ontdekken. Elke tape heeft zijn unieke verhaallijn en gebeurtenissen.”

Interesse? Check dan eens de Steam-pagina van deze titel, als je durft…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)