Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 49 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Het is Kerstmis! Dat wordt weer het gezelligste en meest sfeervolle weekend van het jaar. Weinig tot geen tijd om games te spelen vrees ik. Dus als er iets kan gespeeld worden, zal het een vluggertje zijn! (Nee viespeuken, niet zo’n vluggertje 😉) Ik bedoel natuurlijk snel een potje Fortnite of een multiplayerken Modern Warfare 2.

Het is Kerstmis, dat had ik al gezegd trouwens, dus op het vlak van films en series heb ik maar twee keuzes dit weekend: Die Hard of Home Alone! Wat zal het worden? Spannend!


RoMa

Geen gaming tijdens het kerstweekend voor mij, wel quality time met de ouders! Geniet van deze hopelijk enorm warme dagen, iedereen. Ik wens jullie allen een glimlach toe alsof het elke dag double XP was in je favoriete battle royale.


Jim

Een verlengd kerstweekend staat voor de deur waar er goed gegeten en gedronken zal worden met familie en schoonfamilie!

Wil je Kerstdag of Kerstavond extra amusant maken? Check dan zeker mijn special op Pragalicious, ‘de beste partygames die je tijdens de feestdagen kan spelen met heel de familie’, voor wat inspiratie. Ten slotte wens ik al mijn mede crewleden en lezers van deze geweldige website een zalige en gezellige Kerst!


High_LordWolnir

Kerstmis of niet, niets zal mij weerhouden om dit weekend mijn avontuur in The Witcher 2: Assassins of Kings verder te zetten. Ik zit ongeveer halverwege en moet toegeven dat dit een geweldige game is, zeker als je weet dat deze uitkwam in 2011. Je voelt wel meteen dat het geen hedendaags spel is, maar dat belet mij niet om mij te amuseren. Wel moet ik toegeven dat ik enorm snak naar het derde deel uit deze reeks.

De map Shipment speelt lekkerder dan ooit tevoren en schreeuwt dagelijks om mijn aandacht in Call of Duty: Modern Warfare II. Elke ronde levert heel wat XP op en het binnenhalen van elke tier uit de Battle Pas was nog nooit zo makkelijk.

Verder wens ik iedereen een fijne kerst toe. Hopelijk ligt dat ene spel voor jou onder de kerstboom. En zo niet, heb je nog altijd die lekkere kerststronk om naar uit te kijken.


Frumberto

Ho ho ho! De kerstman dropt hopelijk goeie loot onder de kerstboom en geen cosmetics in de vorm van sokken en boxershorts. Zoals elk jaar zal de enige echte kerstfilm in onze living afspelen; Die Hard. Aan iedereen een fijne kerst!


auron_sagara

Het kerstweekend staat voor de boeg, maar dat maakt me niks uit. Er zullen nondedju games gespeeld worden. Mijn avontuur met Sam in Death Stranding Director’s Cut wordt pittiger met de minuut.

Op de PlayStation Store heb ik een mooie deal kunnen sluiten met de game Hunt: Showdown. Deze game is uitgebracht in 2018, maar doordat de game weer iets volledig anders is is dit toch weer een unieke ervaring.

Een zalige kerst toegewenst aan mijn fantastische mede crewleden, maar ook onze geweldige community. Geniet van het lekkere eten, vrienden, familie, maar vooral de geschenken onder de kerstboom, want daar doen we het toch voor, niet.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.