Star Wars Jedi: Fallen Order en Fallout 76 zijn PlayStation Plus Essential games voor januari

De maand december is nog niet helemaal voorbij, maar voor ons mag het al januari zijn. Dankzij PlayStation Plus Essential hebben we immers twee kleppers om naar uit te kijken.

Volgens de betrouwbare billbil-kun, die de afgelopen maanden PlayStation Plus-titels correct heeft onthuld, zijn Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 en Axiom Verge 2 de drie games die abonnees in januari mogen verwachten als onderdeel van hun PlayStation Plus Essential-lidmaatschap.

Misschien het moment voor velen om Fallout 76 toch eens te proberen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)