fbpx

Niet te missen: Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics nu gratis via de Epic Games Store

Ook al regent het buiten pijpenstelen, toch is het een mooie dag vandaag. En dat hebben we te danken aan de Epic Games Store.

Na Wolfenstein kan je ook vandaag weer een rasechte klassieker, of beter gezegd klassiekers, gratis aan je collectie toevoegen. We hebben het dan over Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics die je gratis kan binnenhalen en houden via de Epic Games Store.

Als je het mij vraagt een no brainer!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: