Vier de feestdagen in GTA Online met sneeuw in Los Santos, gratis cadeaus en meer

Nu de sneeuw Los Santos begint te bedekken, kunnen GTA Online-spelers die deze week de feestdagen willen vieren hun voertuigen uitrusten met feestelijke liveries, een sneeuwpop-outfit aantrekken, een gratis Candy Cane uitpakken en andere verrassingen alleen door in te loggen, en nog veel meer, plus een kans om ‘The Gooch’ te spotten, de gemeenste crimineel van dit seizoen.

Volledige details omvatten:

 • Zoek en vernietig alle 25 sneeuwpoppen om een bonus van GTA$ 125.000 en de sneeuwpop-outfit te verdienen
 • Versla “The Gooch” overvaller en ontvang een GTA$ bonus en een gratis The Gooch Mask
 • Schakel de overvallers uit bij Weazel Plaza om een nieuw wapen, GTA$, RP en de Season’s Greetings-skin voor de Pistol MK II te verdienen
 • Gratis Candy Cane en andere verrassingscadeaus voor het spelen van GTA Online op elk moment deze week
 • Dubbele GTA$ op Acid Lab Sell-missies
 • Verdubbel GTA$ en RP op alle door Rockstar gemaakte, door Rockstar geverifieerde en Community Series-races
 • Verdrievoudig GTA$ en RP op Beast Vs. Slasher
 • Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S
 • HSW Premium Testrit: de Imponte Arbiter GT
 • De HSW-tijdrit van deze week vindt plaats tussen North Chumash en Palomino Highlands
 • Deze week in Simeon’s Premium Deluxe Motorsport Showroom: The Ocelot Ardent (verpakt in de Tartan tijdelijke livery), Vapid Clique (verpakt in de Marry Cliquemas tijdelijke livery), Maxwell Vagrant (verpakt in de Blue Tartan tijdelijke livery ), Ocelot Stromberg en Pegassi Toros
 • Te zien in de Luxury Autos Showroom: de Annis 300R (alleen beschikbaar tot en met 28 december) en Överflöd Entity MT
 • Lucky Wheel Hoofdprijs: Pfister Comet Safari
 • LS Car Meet Prize Ride: Spelers die vijf dagen op rij een LS Car Meet Race winnen, verdienen een gratis Pfister Comet S2 Cabrio
 • LS Car Meet testritten: Übermacht Revolter, Pegassi Infernus Classic en Declasse Drift Tampa
 • 50% korting op de Homing Launcher en Proximity Mines
 • Voertuigkortingen: 30% korting op de Declasse Drift Tampa, Pegassi Infernus Classic, Obey Tailgater S, JoBuilt Velum 5-zits vliegtuig, Pegassi Toros, Benefactor Schafter V12 (gepantserd) en Ocelot Stromberg
 • Doorlopende maandelijkse GTA+-voordelen: gratis Acid Lab-upgrade voor de MTL Brickade 6×6 Service Car, hogere Acid-productiesnelheden, gratis Buckingham Alpha-Z1-vliegtuig en LSIA Hangar A17, 1,5x GTA$ en RP op First Dose-missies, gratis vakantiekleding en veel meer
 • Prime Gaming-bonussen: GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account met Prime Gaming verbinden, ontvangen GTA$ 125K en een gratis Sprunk Snowflakes Festive-sweater, alleen om deze week te spelen

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)