Verwacht meer info over de PlayStation VR2 op 4 januari 2023

2023 staat voor de deur en de eerste week van het nieuwe jaar is traditiegetrouw ook een uiterst interessante periode voor al wie technologie een warm hart toe draagt.

Dan vindt namelijk de Consumer Electronics Show plaats in Las Vegas. Vorig jaar kregen we tijdens de CES-presentatie van Sony de eerste specificaties voorgeschoteld en kreeg het apparaat ook zijn officiële naam.

Dit jaar lijkt het erop dat Sony opnieuw de VR-bril voor de PlayStation 5 in the picture wil zetten. Dat is als we mogen afgaan op de afbeelding die gebruikt is voor de livestream op YouTube. Hierop zien we een dame met de PlayStation VR2 op haar neus/hoofd.

Het is nog even afwachten wat Sony juist te vertellen gaat hebben en of het nog enkele interessante verrassingen in petto heeft voor ons.

De livestream van Sony gaat op 4 januari om 2u ’s nachts. De PlayStation VR2 is vanaf 22 februari beschikbaar voor 600 euro.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.