Lionel Messi vs Kylian Mbappé in God of War-video

Wie het WK had moeten of mogen winnen? Als je het mij vraagt iemand anders dan Frankrijk of Argentinië. De goden, of moet ik zeggen de centen van Qatar, kroonden Argentinië tot winnaar.

Terecht of niet? Daar spreek ik me niet over uit… Misschien moeten beide sterren, namelijk Messi en Mbappé, het maar onderling uitvechten.

Dat vond ook een modder die beide heren in één van de eerste baasgevechten van God of War verwerkte. Wie er wint? Dat ga ik niet spoilen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Lionel Messi vs Kylian Mbappé in God of War-video'

  1. Lol, beide heren zullen het zelf graag zien, alleen zal er discussie zijn wie wie mag zijn denk ik. Geel of rood op het einde?

Reacties zijn gesloten.